Pozice: Specialista výroby – Pasterant Zaměstnavatel: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. Místo výkonu práce: Závod Přibyslav – Hesov (Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. Hesov 421 582 22 Přibyslav) Druh pracovního vztahu: Hlavní prac. poměr Pracovní náplň: Jako Specialista výroby – Pasterant budeš mít zodpovědnost za zpracování surovin na svěřeném úseku výroby sýrů, nebo šetření mléka. Budeš …
Technolog – Mistr výroby
Pozice: Technolog – Mistr výroby Zaměstnavatel: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. Místo výkonu práce: Závod Přibyslav – Hesov (Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. Hesov 421 582 22 Přibyslav) Druh pracovního vztahu: Hlavní prac. poměr Pracovní náplň: Jako Technolog budeš mít zodpovědnost za dodržování technologických postupů. Budeš kontrolovat výrobní proces a také dodržování předpisů. Dále budeš sledovat …
Kvalitář – junior
Pozice: Kvalitář – junior Zaměstnavatel: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. Druh pracovního vztahu: Hlavní prac. poměr Pracovní náplň: Jako Kvalitář – junior budeš mít zodpovědnost za přípravu degustací a vzorků. Budeš zodpovídat za uvolňování výrobků a tvým úkolem bude také řešení neshod a reklamací. Do tvé kompetence patří i metrologie. Co bys měl splňovat: měl/a bys mít VŠ …
Historická cesta: kroměřížská škola po 118 letech obnovuje spolupráci se sýraři z Francie
118 let – tolik od sebe dělí dvě cesty, které znamenaly přelom v historii potravinářské školy v Kroměříži. První cesta do Poligny stála u zrození školy, druhou absolvoval současný ředitel, aby navázal na kroky zakládajícího ředitele. A historické partnerství bude pokračovat – vedení se podařilo vyjednat oboustrannou spolupráci a sérii výměnných pobytů pro současné studenty přímo ve Francii. Psal se …
Harmonogram Absolutoria 17. 6. 2019
Podrobný rozpis studentů naleznete zde.
3. kolo přijímacího řízení pro studium SPŠM ve školním roce 2019/2020
Ředitel střední školy vyhlašuje 3. kolo přijímací řízení do prvního ročníku školního roku 2019/2020 pro obory 29-41-M/01 Technologie potravin a 29-42-M/01 Analýza potravin pro doplnění plánované kapacity. Ve 3. kole přijímacího řízení se nepíše přijímací test. Kritéria přijímacího řízení naleznete zde. Přihlášku ke studiu v 3. kole přijímacího řízení je nutné doručit na adresu školy nejpozději do 14. 6. 2019. Další informace poskytne …
Rozpis studentů u maturitní zkoušky
Podrobný rozpis studentů u maturitní zkoušky naleznete zde
Smutné loučení s našimi kolegy
Vedení školy s velkým smutkem oznamuje všem přátelům a absolventům, že nás v minulých dnech náhle opustili dlouholetí kolegové, kamarádi a skvělí učitelé, pan Mgr. Vladimír Dvořák a pan Mgr. Miroslav Tomešek. Prosíme všechny o tichou vzpomínku. Čest jejich památce! Informace o posledním rozloučení najdete zde: Parte Mgr. Vladimír Dvořák Parte Mgr. Miroslav Tomešek
INFORMACE PRO 4. KONZULTACI LETNÍHO OBDOBÍ VE DNECH 16. – 18. 5. 2019
Výuka v kombinovaném studiu pro 3. konzultaci v letním období bude zahájena ve čtvrtek 16. 5. 2019. Konkrétní harmonogram naleznete zde. Rozmístění učeben pro výuku: 1. ročník_Učebna U2_ přízemí 2. ročník_Učebna U3_ přízemí 3. ročník_Učebna U4_1. patro 4. ročník_Učebna U5_ 1. patro Termíny výuky ve školním roce 2018/2019 naleznete zde. Seznam pedagogických pracovníků školy pro případný kontakt k řešení studijních záležitostí naleznete zde. Ubytování je …
Studenti potravinářské školy učili děti třídit hliník
V pátek 10. května uspořádali studenti potravinářské školy workshop zaměřený na sběr a třídění hliníku pro žáky Základní školy Zachar v Kroměříži. Přes dvacet dětí od čtvrté do osmé třídy strávilo páteční dopoledne se studenty střední potravinářské školy, aby se dozvěděli základní informace o významu hliníku a také nutnosti a způsobu jeho třídění a recyklace. Workshop nemohl být uveden jinak než …