Historická cesta: kroměřížská škola po 118 letech obnovuje spolupráci se sýraři z Francie

Vedení školy Aktuality

118 let – tolik od sebe dělí dvě cesty, které znamenaly přelom v historii potravinářské školy v Kroměříži. První cesta do Poligny stála u zrození školy, druhou absolvoval současný ředitel, aby navázal na kroky zakládajícího ředitele. A historické partnerství bude pokračovat – vedení se podařilo vyjednat oboustrannou spolupráci a sérii výměnných pobytů pro současné studenty přímo ve Francii. Psal se …

3. kolo přijímacího řízení pro studium SPŠM ve školním roce 2019/2020

Michal Pospíšil Aktuality, Úřední deska

Ředitel střední školy vyhlašuje 3. kolo přijímací řízení do prvního ročníku školního roku 2019/2020 pro obory 29-41-M/01 Technologie potravin a 29-42-M/01 Analýza potravin pro doplnění plánované kapacity. Ve 3. kole přijímacího řízení se nepíše přijímací test. Kritéria přijímacího řízení naleznete zde. Přihlášku ke studiu v 3. kole přijímacího řízení je nutné doručit na adresu školy nejpozději do 14. 6. 2019. Další informace poskytne …

Smutné loučení s našimi kolegy

Michal Pospíšil Aktuality

Vedení školy s velkým smutkem oznamuje všem přátelům a absolventům, že nás v minulých dnech náhle opustili dlouholetí kolegové, kamarádi a skvělí učitelé, pan Mgr. Vladimír Dvořák a pan Mgr. Miroslav Tomešek. Prosíme všechny o tichou vzpomínku. Čest jejich památce!   Informace o posledním rozloučení najdete zde: Parte Mgr. Vladimír Dvořák Parte Mgr. Miroslav Tomešek    

INFORMACE PRO 4. KONZULTACI LETNÍHO OBDOBÍ VE DNECH 16. – 18. 5. 2019

Zita Bastlová Nástěnka

Výuka v kombinovaném studiu  pro 3. konzultaci v letním období bude zahájena ve čtvrtek 16. 5. 2019. Konkrétní harmonogram  naleznete zde. Rozmístění učeben pro výuku: 1. ročník_Učebna U2_ přízemí 2. ročník_Učebna U3_ přízemí 3. ročník_Učebna U4_1. patro 4. ročník_Učebna U5_ 1. patro Termíny výuky ve školním roce 2018/2019 naleznete zde. Seznam pedagogických pracovníků školy pro případný kontakt k řešení studijních záležitostí  naleznete zde. Ubytování je …

Studenti potravinářské školy učili děti třídit hliník

Vedení školy Aktuality

V pátek 10. května uspořádali studenti potravinářské školy workshop zaměřený na sběr a třídění hliníku pro žáky Základní školy Zachar v Kroměříži. Přes dvacet dětí od čtvrté do osmé třídy strávilo páteční dopoledne se studenty střední potravinářské školy, aby se dozvěděli základní informace o významu hliníku a také nutnosti a způsobu jeho třídění a recyklace. Workshop nemohl být uveden jinak než …

2. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020_vyhlášení + výsledky

Michal Pospíšil Aktuality

Ředitel střední školy, jejíž činnost vykonává Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž, vyhlašuje 2. kolo přijímací řízení do prvního ročníku školního roku 2019/2020 pro obory 29-41-M/01 Technologie potravin a 29-42-M/01 Analýza potravin  pro doplnění plánované kapacity. Kritéria přijímacího řízení naleznete zde. Přihlášku ke studiu v 2. kolo PŘ je nutné doručit na adresu školy do 10.5.2019. …

INFORMACE PRO 3. KONZULTACI LETNÍHO OBDOBÍ VE DNECH 25. – 27. 4. 2019

Zita Bastlová Nástěnka

Výuka v kombinovaném studiu  pro 3. konzultaci v letním období bude zahájena ve čtvrtek 25. 4. 2019. Konkrétní harmonogram  naleznete zde. Rozmístění učeben pro výuku: 1. ročník_Učebna U2_ přízemí 2. ročník_Učebna U3_ přízemí 3. ročník_Učebna U4_1. patro 4. ročník_Učebna U5_ 1. patro Termíny výuky ve školním roce 2018/2019 naleznete zde. Seznam pedagogických pracovníků školy pro případný kontakt k řešení studijních záležitostí  naleznete zde. Ubytování je …